Over mij

Fotografie
Als kind, geboren in Oost-Souburg, mocht ik mijn vaders fototoestel gebruiken. Nu met mijn eigen toestel leef ik mij uit in de omgeving van Den Haag en omstreken. Van macrofotografie tot het in beeld brengen van nieuwsonderwerpen.

Sinds 2015 ben ik lid van de Nederlandse Vereniging van Journalisten.

Camera
Welke camera ik gebruik? Sinds eind januari 2016 ben ik overgestapt op een Canon 5D Mark iii. Meestal gebruik ik de Canon EF 24-105mm f/4 IS USM lens. Maar ook een eenvoudiger Canon EF 50mm f1.8 objectief is fijn om mee te werken.

Illustraties
Vroeger tekende ik veel met Oost-Indische inkt. Nu leef ik mij uit met een Wacom Intuos Pro, medium size. Als tekenprogramma gebruik ik Autodesk Sketchbook Pro. Daarnaast natuurlijk Photoshop CS4. Op patzer.nl tref je verschillende probeersels aan en verschillende illustraties die ik maak, wanneer er vraag naar is.

Copyright
Alle foto’s en illustraties zijn door copyright beschermd en mogen niet zonder toestemming worden overgenomen. De meeste foto’s komen uit een reeks foto’s die door mij zijn gemaakt. Wilt u één of meerdere foto’s gebruiken ter publicatie, dan kunt u deze bestellen via deze website.  Downloads van foto’s worden automatisch en direct verwerkt via Oypo. Voor vragen op opmerkingen kunt u mij bereiken via  a.calje@gmail.com

A.Caljé_083_vierkant

Adrey Caljé

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *