Oude Kerk Voorburg

Aan de Herenstraat staat de Oude- of Martinikerk van Voorburg. Van de beheerster van de kerk van de wijkgemeente Martini kreeg ik de gelegenheid om de kerk te fotograferen. Het aantal treden, trappen en trapjes was ik als snel kwijt, voordat we in het hoogste puntje van de kap terecht kwamen. Het uitzicht over het Huygenskwartier, Oud Voorburg tot de skyline van Den Haag was erg bijzonder.

Met dank aan de wijkgemeente Martini, website van de wijkgemeente

Alle foto’s en illustraties zijn door copyright beschermd en mogen niet zonder toestemming worden overgenomen. Foto’s zijn te bestellen via onderstaande module. Bestellingen worden dan afgehandeld door OYPO. Voor verdere prijsopgave kunt u contact opnemen via a.calje@gmail.com

Wanneer u foto’s bestelt of download, wordt het logo, linksonder op de foto, niet afgedrukt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *