Bij Bart aan tafel

Thema: De huizenmarkt in Leidschendam-Voorburg
Maandag 28 november 12.00 uur – 14.00 uur
Onder leiding van presentator Bart Bakker, journalist van het Voorburgs Dagblad, wordt er maandelijks een Ronde Tafel Bijeenkomst gehouden onder de naam bij ‘BIJ BART AAN TAFEL’.
Bart zal een aantal actuele stellingen voorleggen, waarop de gasten hun reactie kunnen geven. Elke maand staat er een thema centraal. We starten met het thema: ‘De huizenmarkt in Leidschendam-Voorburg’, waarop een aantal deskundigen hun visie geeft.
Van de bijeenkomst worden foto- en video- opnames gemaakt, die later ook in het Voorburgs Dagblad zijn terug te vinden. Zodra de gasten hebben toegezegd, krijgt u een overzicht van de tafelbezetting en de stellingen. De organisatie is mede in handen van Rene Beuker, campagnebedenker- en begeleider van Het Voorburgs Dagblad.

 

_h0a3954

 

_h0a3940

 

_h0a4032

 

Alle foto’s en illustraties zijn door copyright beschermd en mogen niet zonder toestemming worden overgenomen. Foto’s zijn te bestellen via onderstaande module. Bestellingen worden dan afgehandeld door OYPO. Voor verdere prijsopgave kunt u contact opnemen via a.calje@gmail.com

Wanneer u foto’s bestelt of download, wordt het logo, linksonder op de foto, niet afgedrukt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *