Raadsvergadering Leidschendam-Voorburg

Reportage van de raadsvergadering van 13 december 2016 bij de gemeente Leidschendam-Voorburg.

Alle foto’s en illustraties zijn door copyright beschermd en mogen niet zonder toestemming worden overgenomen. Foto’s zijn te bestellen via onderstaande module. Bestellingen worden dan afgehandeld door OYPO. Voor verdere prijsopgave kunt u contact opnemen via a.calje@gmail.com

Wanneer u foto’s bestelt of download, wordt het logo, linksonder op de foto, niet afgedrukt.

 

img_7517

 

_h0a4910

 

_h0a4921

 

_h0a4944

 

_h0a4947

 

img_7522

 

_h0a4949

Alle foto’s en illustraties zijn door copyright beschermd en mogen niet zonder toestemming worden overgenomen. Foto’s zijn te bestellen via onderstaande module. Bestellingen worden dan afgehandeld door OYPO. Voor verdere prijsopgave kunt u contact opnemen via a.calje@gmail.com

Wanneer u foto’s bestelt of download, wordt het logo, linksonder op de foto, niet afgedrukt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *