Uitreiking sportprijzen 2016

In Leidschendam-Voorburg vond de officiële uitreiking van de Sportprijzen plaats tijdens een feestelijke avond in het gemeentehuis. Hiervoor waren naast de genomineerde sporters en sportteams, ook de bestuurders en vertegenwoordigers van sportverenigingen uitgenodigd.

uitreiking_1

Edwin van de Graaf en burgemeester Tigelaar.

 

uitreiking_2

 

Alle foto’s en illustraties zijn door copyright beschermd en mogen niet zonder toestemming worden overgenomen. Foto’s zijn te bestellen via onderstaande module. Bestellingen worden dan afgehandeld door OYPO. Voor verdere prijsopgave kunt u contact opnemen via a.calje@gmail.com

Wanneer u foto’s bestelt of download, wordt het logo, linksonder op de foto, niet afgedrukt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *