Portret Hilbrand Nawijn

In opdracht foto’s gemaakt van Hilbrand Nawijn, voormalig Kamerlid en nu fractievoorzitter van de Lijst Hilbrand Nawijn in Zoetermeer.

Hilbrand Pier Anne Nawijn (Kampen, 8 augustus 1948) is een Nederlands politicus en advocaat. Voor de Lijst Pim Fortuyn (LPF) was hij in het kabinet-Balkenende I minister voor Vreemdelingenzaken en Integratie. Vervolgens zat hij voor de LPF in de Tweede Kamer der Staten-Generaal, tot hij zich op 22 juni 2005 afsplitste en als onafhankelijk Kamerlid verderging. Aan de Tweede Kamerverkiezingen van 2006 nam hij deel met de door hem zelf opgerichte Partij voor Nederland. Sinds 2006 is hij fractievoorzitter van de Lijst Hilbrand Nawijn in zijn woonplaats Zoetermeer.

Alle foto’s en illustraties zijn door copyright beschermd en mogen niet zonder toestemming worden overgenomen. Foto’s zijn te bestellen via onderstaande module. Bestellingen worden dan afgehandeld door OYPO. Voor verdere prijsopgave kunt u contact opnemen via a.calje@gmail.com

Wanneer u foto’s bestelt of download, wordt het logo, linksonder op de foto, niet afgedrukt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *